Verjaardag Ellie

Deze mevrouw viert altijd haar verjaardag met haar kinderen en kleinkinderen. Ze doet dit altijd op een speciale manier, elke keer ergens anders. Deze keer had ze bedacht dat ze het op Hof Keizersweel wilde organiseren met koffie, thee en fris en een grote schaal mini-bolussen, een dierenroute en als afsluiter een verassing voor de groep.

We begonnen met een rondleiding langs de dieren, boer Peter was ook thuis en hij vertelde vol passie over de dieren. Als je dan hier voor de eerste keer komt kijk je wel even op van 3 kamelen in de wei!

Na alle dieren gezien te hebben waren we weer terug op het terras waar we in deze tijd van het jaar gewoon nog konden zitten! Wat een heerlijk stralend weer vandaag he!

De glazen en flessen fris stonden klaar, men kon zelf inschenken en chipjes en kon ik vertellen wat er nu nog komen zou. Ik haalde de lans en de ringen te voorschijn, dus ringsteken was al gauw geraden. En daarna de tandem. En nu een maatje zoeken waarmee je op de tandem gaat!20141018_162556 20141018_162929 Ik had een goeie hulp aan onze jongste zoon Peet!

20141018_165440Drie rondes verder en we hadden nog twee teams die kans maakten om  eerste te worden. Op een kleinere ring werden deze twee heren de kampioen! Jarige Elly had wat prijsjes in een mand gedaan waar iedereen wat uit kon kiezen! 20141018_165511 Een superleuk uitje voor een jarige die een te groot gezelschap heeft om het thuis te vieren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.