Kinderfeestje

Hèt moment van het jaar, uw kind is jarig. Dat betekent een kinderfeestje!

Kijkt u ook zo uit naar die stralende gezichtjes van uw kind en vriendjes?
Of ziet u juist op tegen alle rommel thuis die het met zich mee brengt en dat u al stress voelt als u aan al die kindertjes denkt en nadien tot 10 uur `s avonds aan het opruimen en stofzuigen bent?
Dat hoeft nu niet meer!
Op Hof Keizersweel wordt u volledig ontzorgt en organiseren wij het feestje. De cadeaus kunnen worden uitgepakt met het kadootjesspel en voor muziek, drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Voor de ouders is er koffie en door de ongedwongen sfeer heeft iedereen het naar zijn zin.

Zo ziet een feestje op Hof Keizersweel eruit:

  • We volgen de dierenroute,
  • Een activiteit, je kiest 1 activiteit voor de hele groep.
  • Ranja drinken met iets lekkers erbij, ouders koffie of thee.
  • Onbeperkt buiten spelen en de dieren aaien.
  • Kadootjesspel
  • Zingen met instrumenten en op gitaar
  • Als afsluiting een autentieke zakkendans! (stoelendans met jute zakken) Als er nog tijd is…

Begrijpelijk dat er veel op u afkomt, vandaar dat we voor elk feestje een aparte pagina hebben gemaakt.
Bovenaan de pagina kunt u op het kopje “kinderfeestjes” gaan staan met de muis, dan verschijnen alle feestjes onder elkaar op een rijtje, waaruit u kunt kiezen. Gaat u dan op een van de feestjes staan met de muis, dan komt er een aparte pagina met alleen dat ene feestje erop, met uitleg!

Wilt u zien hoe een kinderfeestje beleefd wordt? Kijk dan op onze blog. Hier staan verschillende belevenissen op Hof Keizersweel!

Bij elk feestje staat natuurlijk drinken en iets lekkers op tafel. De feestjes kunnen op elke dag van de week gegeven worden.
Er kunnen ook feestjes op maat worden gemaakt! Heeft u specifieke voorkeuren of vragen omtrent mogelijkheden?
Wij staan open voor uw eigen inbreng en vervullen graag uw persoonlijke wensen om er een te gek kinderfeest van te maken.
Als u contact met ons wilt opnemen kunt u onderstaand formulier invullen of mailen: info@hofkeizersweel.nl of bellen 0622827558