Kinderfeestje Vince 5 jaar

Vanmorgen keek ik nog even voor de zekerheid op de kalender en zag tot mijn schrik dat ik het feestje van Vince had ipv het feestje wat ik in mijn gedachten had! Ik had twee feestjes door elkaar gehaald!
Ineens moest ik nog koekjes deeg maken en pannenkoekenbeslag en pannenkoeken bakken, terwijl ik er van uitging dat ik alleen maar bolusjes moest bakken! Paniek! Voor 5 minuten. Ik zag dat ik nog 1,5 uur had, en kon in die tijd alles nog best halen. Om 12,15 kwamen Vince en zijn vrienden en ouders naar binnen en stonden de pannenkoeken op hun te wachten. Ze konden lekker gaan beginnen met smikkelen. Ik had er zelfs nog over, zodat de kinderen van ons gezin er ook nog van konden smullen, en ik zelf, want pannenkoeken is mijn lievelingseten! 🙂

Na het eten gingen de kinderen de kadootjes verstoppen. Vince kon ze gaan zoeken, naar wat heen en weer geroep van:  “warm, lauw, koud”!

Hierna gingen we de dieren begroeten. De route is in de winter wat ingekort omdat alle dieren in de stal staan. Lekker droog en warm bij elkaar. Dus geen rondje. Wel eten geven en aaien. En na de dieren te voeren gingen de kinderen op de tractortjes en skelter spelen.

Ondertussen kon ik de tafel afpoetsen en de kleden erop doen om het koekjesdeeg er op te leggen. De kinderen kwamen ook al weer naar binnen want ze vonden het ook wel wat koud buiten. Iedereen zat weer op zijn plek en zo konden we beginnen.  Allerlei vormpjes werden gemaakt. Hierna gingen ze in de oven. Toen gingen de kinderen weer buiten spelen of op het grote krijtbord. Na 15 minuten waren de koekjes goed om geverfd te worden met gekleurd glazuur.  Om op te eten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.