Workshop naschoolse opvang in Heinkenszand

Vanmiddag mocht ik weer naar Heinkenszand. En wat was het weer leuk! 12 kids verfden een strandhuisje. Mijn vader had er 15 gezaagd en die gingen mee.
Het thema is kunst en cultuur. En ik heb zelf bedacht dat strandhuisjes bij onze cultuur horen.
Het is niet het eerste waar je aan denkt bij cultuur he!浪.

De kinderen mochten eerst een achtergrond verven en daarna met tape de strepen verven en de deuren,  raampjes en dak maken!
De uitdaging was om met alleen blauwe verf te verven. Met mengen kwamen we aan heel wat verschillende kleuren!
En ze zijn zooo leuk geworden!!!
Een jongen kwam naar me toe en zei, “ik heb autisme en ben daardoor altijd zo druk in mijn hoofd en heb mijn strandhuisje iets van mezelf gegeven, dus die van mij is niet met strepen maar gewoon lekker druk”! Schattig toch!
Een andere jongen had die van hem, vond hij zelf, verpest. De tijd was bijna om. Iedereen ging al weg en zo was het lekker rustig en  konden we samen even zijn strandhuisje opknappen en hij ging blij naar huis.
Wat een heerlijke middag!!!