Workshop bolusjes op school 8 nov

EEen paar weken geleden belde iemand me op met de vraag of ik ook workshops op locatie geef.
Jahoor, ze ik.
De dame vertelde dat ze juf was in groep 1 en dat ze het thema Zeeland hadden en of ik dan op hun schooltje langs wilde komen om bolusjes met ze te maken.
Ooo, hoe schattig, groep 1 en 2, ja leuk!
Vandaag was het zover. Ondertussen had ik al bedacht dat het niet zo slim was hierop met ja te antwoorden want ik had toch al wel geleerd in eerdere jaren dat bolusjes bakken met kinderen helemaal niet zo handig was, vanwege dat ze het deeg te lang in hun handen houden, het plakt nl. nogal en door de warmte die het deeg dan krijgt van de handen en ook van de suiker het deeg alleen maar meer slijmerig wordt?
Afijn, we zullen het zien.
Ik liet de kinderen elke keer per 2 naar mij komen zodat ik ze goed kon helpen en zo maakten we er toch een goed einde van!
Iedereen maakte 2 bolusjes en ze zijn keurig gelukt! En zo lief, ik wordt hiervoor uiteraard gewoon betaald en kreeg ook nog een cadeautje!🥰