Update Festival Geniet!

 

 

Wellicht heb je al vernomen via deze site in een eerder bericht dat Festival Geniet gaat plaatsvinden.
Op deze dag zal er van alles te beleven zijn op het terrein van Hof Keizersweel waar we iedereen, dus ook jou, van harte willen uitnodigen om een dag “genietertje-op-10” te ervaren!

Een onderdeel van deze dag is de taartenparade.

Op deze dag is er de mogelijkheid om aan een heuse taartenparade deel te nemen. Dit is een taartenbakwedstrijd waar iedereen aan mag deelnemen. Dit hoeven helemaal geen hoogstandjes te zijn, dit mogen gewoon eigengemaakte zelfverzonnen overheerlijke spannende saaie mooie lelijke grappige uitmuntende lekkere prachtige eetbare draagbare aaibare taarten zijn.

Als ze er maar natuurlijk uit zien! Niet verstopt onder een laag fondant of marsepein, alhoewel we dat wel heeeel knap en prachtig vinden! We willen gewoon, van die lekkere taarten zoals een taart er op een plaatje uit ziet!

Nu woont er bij ons om de hoek een hele aardige mevrouw. Ze heet Annemieke en ze was vroeger bekend als Mevrouw Stemband. Ze heeft zelf een cateringbedrijf gehad en nu runt ze samen met haar man een bed&breakfast in Wemeldinge en bakt hier ook alles zelf.  Samen met een echte bakker, bakker Bas, gaat ze proeven van de taartjes en zal dan tot een uiteindelijke winnaar komen.

Annemieke  Hoogendijk                                                     Bakker Bas Moelker

www.festivalgeniet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.