Teamdag bij Gors in Goes Pruttelen en Peuzelen!

Omdat wij van Hof Keizersweel, workshops geven, kwam de vraag of we ook een workshop doen in hapjes maken. Een soort tapas. Een avond pruttelen en peuzelen dus!
Ik ben niet echt een keukenprinses (alhoewel ik best met een kroontje in de keuken durf te staan) en ben me toen gaan verdiepen in kleine hapjes.
Ook had ik contact met Eva, de contactpersoon, en mocht eerder al eens een kijkje komen nemen in hun keuken. Een hele gave ruimte, met 2 ovens, een heleboel werktafels, bestek, allerlei benodigdheden, kommen, kopjes, servies etc, zodat ik me kon gaan toespitsen op de recepten.
Veel had ik al vaker gemaakt omdat ik die bij het theeleuten gebruik. Sommige dingen had ik van familieleden en sommige dingen van onze grote vriendin Pinterest!
En alle hapjes testte ik nog wel even in mijn keuken en gaf ik aan mijn gezin. Dit vonden ze geen vervelend bezigheid. Na het bedenken van de hoeveelheden, kon ik de recepten gaan uitwerken. Ook hier heb ik een hele leuke site voor : Canva!
Daar zocht ik een leuke achtergrond, ik uploadde wat foto`s en zo maakte ik de leuke receptkaarten.

Na alle boodschappen gedaan te hebben, recepten en benodigdheden in geladen te hebben en wat gezonde spanning, reed ik naar Goes.
In het gebouw was het nog vrij stil, de mensen van het team waren nog bezig met het spel “Rank your “team! Na alles uit de auto gehaald te hebben en de soep opgezet, was het spel klaar en kwamen ze aangewandeld.
Eerst aten ze de zelfgemaakte paprikasoep met zelfgemaakte kruidenboter en stokbrood die Eva had gemaakt. Ik had de receptenkaarten allemaal aan een lijntje gehangen, wat ik daar kris kras had opgehangen.
Nadat men in duo`s een recept had uitgezocht, ging men van start. De keuken rook daarna al gauw naar… een keuken. We kregen er trek van!
Ook had ik nog een creatief iets meegenomen voor degene die niet zo van koken houd, een bord van sloophout!
Na zo`n 2 uur gingen we aan tafel,

ondanks dat ik niet gekookt had, at ik wel lekker mee!
Na alles opgegeten te hebben werd alles gezamenlijk opgeruimd en afgewassen en kon iedereen met een volle buik en een hoofd vol nieuwe ervaringen naar huis!
Hier het stukje op: Facebook post van Pruttelen en peuzelen