Kunst en Natuurroute 2015 5,6,7 juni

Afgelopen weekend beleefden we de Kunst en Natuurroute, die al voor de 18e keer in ons dorp Wemeldinge gehouden werd. Dit jaar was er voor het eerst een kunstenares bij ons! En voor het eerst tijdens de route dat er buitenkunst was waarvan wij ook een van de locaties zijn. De harten zijn nog tot het einde van de route te bezichtigen.
Het begon allemaal met een vermoeiende hitte op vrijdag.
Zo lag waarschijnlijk iedereen aan het strand of zat met de deuren in huis een heerlijke vrije dag te beleven. Logisch dat men geen kunst of natuur ging bekijken. Dachten we. Toch waren er nog een paar “die hards” die kwamen kijken. Ze genoten van de kunst van Jos van Bommel, Hendrike Huijsmans en van Dounja het nieuwe geboren kameeltje.
En van de zelfgemaakte taarten op ons terras! Ook hadden we nog een bijzonder stel die langs kwam. Een bruidspaar kwam een foto maken met het hart van Hendrike Huijsmans.
De rest van de dagen liep er lekker de hele dag volk.
Hele leuke vriendelijke vrolijke mensen zijn er geweest!

De kopjes en schoteltjes hebben weer mooi alle koffie, thee, verse appelsap en zelfgebakken citroentaart, zelfgebakken appel-kruimeltaart en zelfgebakken monchoutaart geserveerd! Nu staan ze weer afgewassen en braaf op hun plaats!