Kinderfeestje Jara 22 januari

De dag begon mooi met een zonnetje in de lucht. Dat wordt een mooi weertje voor het feestje wat die middag plaats zou vinden op Hof Keizersweel.

Naarmate de dag vorderde, werd het buiten steeds grijzer. Om half 3 kwamen de kinderen van het feestje aan en gingen we kadootjes uitpakken. Toen lekker een muffin versieren met allerlei lekkere dingen.
Daarna langs de dieren. Wat hadden ze een hoop lol om de mestput! Een grote stapel paardepoep!
Toen weer naar binnen om brooddeegfiguurtjes te maken. Iedereen kreeg een homp deeg en ging figuurtjes uitsteken. En met een rietje een gaatje erin, zodat ze opgehangen konden worden. Ze konden in de oven.
Daarna was het tijd om pony te rijden. Helaas was het buiten niet meer zo mooi en regende het.
Dan maar in de tunnelkas op de pony een rondje. Of toch buiten? Wat een stoere kids! Ze wilden gewoon op de pony in de regen. En ik mocht lekker in de regen ernaast lopen! 🙁
Daarna weer naar binnen om de figuurtjes te verven. Ze hadden de poppenkast en poppen gevonden, dus na het verven ook poppenkast spelen!
Toen waren de frietjes gaar, en werden op tafel gegooid, zodat er lekker van gesmikkeld kon worden!
Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan!

We waren zo druk bezig met het brooddeeg figuren maken en schilderen dat ik daar van ben vergeten foto`s te maken! Wel een goed beeld van de heerlijke muffins en de gekke gezichten tijdens het frietjes eten!
Wil je ook een feestje met brooddeeg versieren? Klik dan Hier!