Hof Keizersweel

Boerderij, terras en dierenroute

Welkom! Wat leuk dat u onze website bezoekt.

Van mei tot september is het op Hof Keizersweel mogelijk om op het terras plaats te nemen en iets te nuttigen van wat er op het schoolbord staat. We hebben versgezette koffie, verschillende theesoorten, verse appelsap, sinas, cola, cola light, spa rood, spa-siroop, seven up en siroop.

Daarnaast bakken we elke ochtend iets lekkers. Soms cake met stukjes appel, soms met pruimen, maar het kan ook zomaar zijn dat er ineens iets heel anders lekkers op het schoolbord staat. Bijvoorbeeld brownies, mini-bolusjes of muffins.20130728_160830

Als u wilt, kunt u de dierenroute volgen, die is aangeduid met klompen. Dit is een kleine route langs onze verschillende dieren. Er zijn Hongaarse mangalica-varkens (wolvarkens), angora geiten, kamelen, Belgische trekpaarden, kalkoenen, zijdehoenders, Brahma-kippen, parelhoenders, serama-kippen, pauwen, konijnen. Het is mogelijk om in de wei te gaan bij de zijdehoentjes en konijnen, die je dan kunt aaien. Voor kinderen is het ook mogelijk om te spelen in de speeltuin. Als je zelf schillen of bladeren van groentes of fruit meeneemt is er vast wel een dier die dat lekker vind!

Bij mooi weer geopend vanaf juni tot september.

Woensdag 10.00-17.00.
Vrijdag 10.00-17.00.
Zaterdag 11.00 -17.00.

Andere momenten graag op afspraak of reservering

Ook kunt u hier uw kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest, vriendinnen- of vriendenuitstapje vieren of een workshop volgen.

19 gedachten over “Hof Keizersweel

 1. Echt een mooie site geworden zus. Ik ben supertrots op je en ik weet zeker dat het een nog groter succes zal gaan worden dan dat het nu al is! zz

 2. leuke site Peter en Penney…..ik hoop dat jullie veel bekijks krijgen en workshops gaan doen. Heel veel succes en tot gauw ziens

 3. wat leuk!!
  jammer dat we zover weg wonen,
  zullen we maar eens n keertje inplannen en gewoon doen !

 4. Heb t zelf al s getest en supergezellig!!!De kinderen vonden zelf de dieren heeeeeel leuk!!!Voor herhaling vatbaar, en gaan we zeker snel weer een keertje doen oh Penney!!!

 5. Heb t zelf al s getest en supergezellig!!!De kinderen vonden zelf de dieren heeeeeel leuk!!!Voor herhaling vatbaar, en gaan we zeker snel weer een keertje doen oh Penney!!!

 6. Hallo Penney ben vanmiddag mee geweest met het kinderfeestje van Britt ik vond het super leuk .
  Oma van Britt

 7. Hallo Penney ben vanmiddag mee geweest met het kinderfeestje van Britt ik vond het super leuk .
  Oma van Britt

 8. hallo fam de vos wij zijn vanmiddag op kraamvisite geweest om te kijken naar tinus geweldig was het en ook beschuit met muisjes gekregen ,wat leuk dat jullie zo gast vrij zijn SUPER .
  Jaap/lia/finn/britt Blomaard

 9. hallo fam de vos wij zijn vanmiddag op kraamvisite geweest om te kijken naar tinus geweldig was het en ook beschuit met muisjes gekregen ,wat leuk dat jullie zo gast vrij zijn SUPER .
  Jaap/lia/finn/britt Blomaard

Reacties zijn gesloten.