Hof Keizersweel

Boerderij, theetuin, kinderfeestjes workshops.

Welkom! Wat leuk dat u onze website bezoekt.

In de zomervakantie van 8 juli tot 17 augustus 2024 is het op Hof Keizersweel mogelijk om op donderdag en vrijdagmiddag onze theetuin te bezoeken en iets te nuttigen.
We hebben vers gezette koffie, verschillende theesoorten, een pot thee, verse muntthee, verse appelsap, sinas, cola, cola light, spa rood, spa-siroop, en siroop.

Daarnaast bakken we iets lekkers. Soms cake met stukjes appel, soms met pruimen, maar het kan ook zomaar zijn dat er ineens iets heel anders lekkers op het menu staat.
Bijvoorbeeld brownies, monchoutaart, mini-bolusjes of muffins.
20130728_160830

Als u wilt, kunt u de dieren zien die bij ons staan.
Voor kinderen is het ook mogelijk om te spelen in de speeltuin.

Bij mooi weer geopend vanaf juni tot september.

Donderdag 13.00-17.00.
Vrijdag 13.00-17.00.
Andere momenten graag op afspraak of reservering.

In de zomervakantie hebben we verschillende creatieve workshops voor volwassenen en kinderen waarbij je je kunt opgeven. Als er voldoende opgave is, gaat het door. Deze workshops staan allemaal bij de evenementen.

Tijdens deze workshops laten we de dieren zien die bij ons op de boerderij wonen.

Elke dinsdagavond een workshop voor volwassenen.
Elke woensdagochtend om 10 uur een workshop mini bolussen bakken.

Dinsdag of donderdagochtend een workshop voor kinderen.

Ook kunt u het hele jaar door hier uw kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest, vriendinnen- of vriendenuitstapje vieren of een workshop volgen.

19 gedachten over “Hof Keizersweel

 1. Echt een mooie site geworden zus. Ik ben supertrots op je en ik weet zeker dat het een nog groter succes zal gaan worden dan dat het nu al is! zz

 2. leuke site Peter en Penney…..ik hoop dat jullie veel bekijks krijgen en workshops gaan doen. Heel veel succes en tot gauw ziens

 3. wat leuk!!
  jammer dat we zover weg wonen,
  zullen we maar eens n keertje inplannen en gewoon doen !

 4. Heb t zelf al s getest en supergezellig!!!De kinderen vonden zelf de dieren heeeeeel leuk!!!Voor herhaling vatbaar, en gaan we zeker snel weer een keertje doen oh Penney!!!

 5. Heb t zelf al s getest en supergezellig!!!De kinderen vonden zelf de dieren heeeeeel leuk!!!Voor herhaling vatbaar, en gaan we zeker snel weer een keertje doen oh Penney!!!

 6. Hallo Penney ben vanmiddag mee geweest met het kinderfeestje van Britt ik vond het super leuk .
  Oma van Britt

 7. Hallo Penney ben vanmiddag mee geweest met het kinderfeestje van Britt ik vond het super leuk .
  Oma van Britt

 8. hallo fam de vos wij zijn vanmiddag op kraamvisite geweest om te kijken naar tinus geweldig was het en ook beschuit met muisjes gekregen ,wat leuk dat jullie zo gast vrij zijn SUPER .
  Jaap/lia/finn/britt Blomaard

 9. hallo fam de vos wij zijn vanmiddag op kraamvisite geweest om te kijken naar tinus geweldig was het en ook beschuit met muisjes gekregen ,wat leuk dat jullie zo gast vrij zijn SUPER .
  Jaap/lia/finn/britt Blomaard

Reacties zijn gesloten.