25 jarige bruiloft èn afscheidsfeestje

Tijdens de workshop ringsteken van vanmiddag, werd er al druk gerepeteerd door de bands die vanavond zouden optreden. Een echtpaar hield hun 25 jarige bruiloft hier en hun dochter nam afscheid omdat ze een jaar naar Nieuw-Zeeland ging. Een mooie reden voor een feestje! De bruidegom speelt zelf in een band en hun speelden tijdens het feest `s avonds en hun andere dochter speelt ook in een band en die speelde ook `s avonds.

Het feest begon om half 8 en de gasten werden ontvangen met koffie en thee en monchoutaart, limoentaart en brownies.  We hadden hier superleuke kartonnen bordjes voor gekocht! Die pasten bij het leuke servies waar we altijd onze warme dranken in serveren.

Hierna ging de eerste band spelen, zodat wij de tijd hadden om alles op te ruimen. Gedurende het feest kon men zelf voor een drankje zorgen uit de koelkast en stonden er alweer allerlei andere lekkere dingen klaar.

Ook hadden we de barbecue aangestoken waarop men mini hamburgertjes en mini worstjes en mini sateetjes op kon bakken.  Veel mensen waren op de dansvloer te vinden bij de band!

In de schuur hadden we een zithoek gecreëerd.

En we hadden een heuse spijkerbroekenmuur of om het heel hip te zeggen een Jeanswall!

Die kon gebruikt worden als achtergrond om foto`s te maken.

Een buitengewoon geslaagd feest met tevreden gasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.