13 december Workshop kerstbomen

Vanmiddag kregen we 7 dames in onze tunnelkas die een workshop kerstbomen wilden volgen. Eerst zoeken ze het stammetje dan de takken en als dat allemaal aan elkaar zit, kan ie eventueel beschilderd worden, of er kunnen plankjes aan geschroefd worden om bijvoorbeeld waxinelichtjes op te zetten.  Tussendoor heel even tijd voor koffie, thee en zelfgemaakte appel-rozijnen-noten taart.   Deze kerstboom moest vol met gaatjes geboord worden om er lampjes door te steken… De boom is met alleen gaatjes ook al heel leuk!

En een mevrouw wilde graag een boom van een plaatje wat ze had gezien in de Libelle. Gelukkig hadden we `m zelf ook al eens gemaakt voor prive gebruik en er waren nog wat takken over. Die kon ze hier mooi voor gebruiken.   Mooi eindresultaat. Ze gaat hem hangen aan een groot raam, hij zal er vast prachtig hangen!

Een foto van alle bomen samen is er niet omdat sommige dames al klaar waren en de anderen nog de finishing touch wilden doen. Uiteindelijk weer 7 prachtige bomen op onze wereld gezet 🙂

Altijd weer heel leuk om de resultaten te zien, telkens toch weer anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.